Een schone tuin begint bij jezelf

Hoe vaak komt het wel niet voor dat je binnen je bedrijf bepaalde schoonmaak klusjes hebt waar je eigenlijk te weinig tijd voor hebt. Door het gebruik van een hogedrukreiniger van Kärcher kan je met gemak vrijwel alles schoonmaken. Doordat het SwitchChem reinigingsmiddel systeem kunt u langdurig ononderbroken gebruik maken van deze reiniger.

Door de grote wielen kunt u op moeilijk terrein of terrassen komen zodat u overal snel en gemakkelijk bij kunt komen. Verder is de hogedrukreiniger voorzien van AVS, het gepatenteerde antiverdraaisyssteem voor eenvoudige en veilige bediening.

Zoals je kunt lezen is vrij wel elke taak goed te doen met behulp van deze reiniger. Hierdoor kunt u (bedrijfs)auto’s, terrassen of zelfs je bedrijfstuin schoonmaken. Als je de straal dicht bij de verontreiniging houdt maak dit binnen de kortste keren schoon! Gaat het om iets minder hardnekkige viezigheid, hou dan de straal wat verder weg. Doordat de hogedrukreiniger van Karcher zo effectief werkt hou je veel tijd over voor andere zaken!

B2B oplossingen

Vanuit 9 locaties in Groningen, Drenthe en Noord-Holland biedt Delftechniek aan bedrijven een groot assortiment aan op het gebied van tools, safety en supplies. Dit gebeurd in de industrie, bouw, scheepvaart, installatietechniek & landbouw sectoren. Dankzij de ruime kennis en ervaring leveren ze een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Zij bieden een passende oplossing zowel bij jou op locatie, of op een van onze eigen locaties. Het voordeel van Delftechniek is dat ze bezorgen binnen een straal van 50 kilometer. Hierdoor is je bestelling vaak dezelfde dag nog bij je. Is je locatie niet binnen deze straal valt wordt je bestelling verstuurd met PostNL of Transmission.