Plek voor je afval nodig? Regiocontainer weet raad!

Elke grote klus gaat gepaard met veel afval. En dat afval moet, net als emoties en andere zaken, een plekje krijgen. Anders houd je geen ruimte over om in te werken.

Gelukkig maar dat Regiocontainer zo’n ruim aanbod heeft! Dit bedrijf levert de beste afvalbakken voor iedere afvalstroom. Daarom maakt het niet uit of je nu met hout, beton of andere materialen aan de slag bent, je kunt het in deze containers kwijt. Bovendien wordt je bak bezorgd, waar je ook woont; Regiocontainer levert namelijk door heel Nederland, zelfs op zaterdag! Nu bestellen betekent de volgende dag bezorgd krijgen. Of wil je voor vandaag nog een container huren? Ook dat is mogelijk! Neem dan snel telefonisch contact op met Regiocontainer.

Welk type container heb ik nodig?

Als er aan je bouwproject eerst flink wat sloop vooraf gaat, hangt het af van de afvalsoort welke bak je het beste kunt gebruiken. Als je bijvoorbeeld een sanitaire ruimte gaat renoveren, dan komt daar nogal wat keramiek afval bij vrij. Denk aan tegels, zowel aan vloer als wand en andere harde steensoorten. In dat geval is een puincontainer de beste optie.

Maar ook als je in de tuin bezig gaat is een afvalbak van Regiocontainer op z’n plaats! Zand, tuinaarde en graszoden kunnen tijdelijk worden opgeslagen in een grond container.

Ook voor bouwafval ben je bij deze jongens – en meiden – op de juiste plek. Containers voor grofvuil, papier, plastic en hout zijn, net als de andere bakken, in vele verschillende formaten te huur. Met welke afvalsoort je ook maar te maken hebt, op de website van Regiocontainer staat duidelijk aangegeven welke soorten afval er wel en niet in een bak gedeponeerd mogen worden.

Om het wegbrengen en verwerken van je afval hoef je je overigens geen zorgen te maken; dat doen de vaklui van Regiocontainer voor je!

En wil je meubelen en andere kostbare objecten veiligstellen tijdens je verbouwing? Dan is een opslagcontainer de ideale oplossing.